"Post in" link missing

hi there

I've been playing with BuddyPress Activity Plus - damned fine addition I must say!

I've got just a couple of teeny issues:

1. The link to "Post in" isn't showing on my site.

2. Also when I click on an image it takes me directly to the image url - I'd like to have it in a lightbox - how would I go about doing that?

site: allthingsquilting.com.au
Theme: StudioPress Delicious
Latest versions of everything

cheers

Stef

    Mason
    • 2,100 pts
      9,660 pts
      LEVEL 27

    Hiya Stef,

    Thanks for your comments here. I'm not exactly sure what you're looking for re: "Post in" could you provide a screenshot?

    I took a look at your site in firefox and see the images displaying in a lightbox window. What browser are you using?

    Thanks

    Miss B Hayving
    • 86 pts
      298 pts
      LEVEL 5

    hiya Mason

    I swear that lightbox wasn't working lol - ah well all's good now!

    Post In - it was hard to explain (soz) - I've taken a screenshot for you

    cheers

    Stef

    Richie_KS
    • 155 pts
      1,631 pts
      LEVEL 10

    hi if you click on the textarea, did the post in appeared?
    its the grow-js new bp core had. the default bp theme also did not had post in but they appeared when click on textarea.

    cheers

    Miss B Hayving
    • 86 pts
      298 pts
      LEVEL 5

    hey Richie

    ah well I hadn't tried that - but yeah you're right!

    How can I make it appear if they don't click on the text area?

    Sometimes they might just want to upload an image etc without entering any text

    cheers

    Stef

    Richie_KS
    • 155 pts
      1,631 pts
      LEVEL 10

    hi
    try adding this to your theme css

    #whats-new-options {
        height: 4em !important;
        overflow: visible !important;
    }

    cheers

    Miss B Hayving
    • 86 pts
      298 pts
      LEVEL 5

    Richie - Thankyou thankyou thankyou.

    I constantly find it amazing how just a couple of line of code can make such a big difference (to me anyway hehe).

    cheers

    Stef

    Mason
    • 2,100 pts
      9,660 pts
      LEVEL 27

    Thanks Richie for chiming in here :)

    Stef are we good to mark this one resolved now? Let us know. Thanks!

    Miss B Hayving
    • 86 pts
      298 pts
      LEVEL 5

    I reactivated this cause I've set up another site and am having the same problem, but the miracle fix hasn't worked on this one.

    I've deactivated all plugins except buddypress and the bp activity plus and changed to the default theme but still couldn't get it to work. It doesn't show up when I click to enter text either.

    Theme: buddypress widget theme
    WP 3.2.1
    BP 1.5.2
    Activity Plus 1.3.1

    Site: quiltbiz.com.au

    cheers

    Stef

    Miss B Hayving
    • 86 pts
      298 pts
      LEVEL 5

    Hmmm - just refreshed after reactivating all the plugins and my theme and it's there now... hmmmm

    so am marking this resolved.... again!

    cheers

    Stef

    Mason
    • 2,100 pts
      9,660 pts
      LEVEL 27

    Hiya Stef,

    Well, shoot. Thanks for letting us know :) We'll continue to keep an eye out should anything crop up in the future - just holler!

JOIN 388069 HAPPY MEMBERS

We pride ourselves on our level of customer support and responsiveness to member requests. Your WordPress experience will never be the same


Become a member

  • PayPal Partner