404 Error

I have read the other 404 error message posts but I am still having trouble with mine... Nothing seems to work. I did follow some instructions from other threads and with all my pluigins deactivated except the Q&A, this is what appears after installing the plugin that will log when rewrite rules are flushed...

#0 log_rewrite_flush(rewrite_rules) called at [(null):0]
#1 call_user_func_array(log_rewrite_flush, Array ([0] => rewrite_rules)) called at [/home/slpconte/public_html/hybridsmallbiz.com/wp-includes/plugin.php:395]
#2 do_action(delete_option, rewrite_rules) called at [/home/slpconte/public_html/hybridsmallbiz.com/wp-includes/functions.php:657]
#3 delete_option(rewrite_rules) called at [/home/slpconte/public_html/hybridsmallbiz.com/wp-includes/rewrite.php:1877]
#4 WP_Rewrite->flush_rules(1) called at [/home/slpconte/public_html/hybridsmallbiz.com/wp-includes/rewrite.php:93]
#5 flush_rewrite_rules() called at [/home/slpconte/public_html/hybridsmallbiz.com/wp-content/plugins/qa/core/core.php:185]
#6 QA_Core->flush_rules() called at [(null):0]
#7 call_user_func_array(Array ([0] => QA_Core Object (),[1] => flush_rules), Array ([0] => )) called at [/home/slpconte/public_html/hybridsmallbiz.com/wp-includes/plugin.php:395]
#8 do_action(activate_qa/loader.php, ) called at [/home/slpconte/public_html/hybridsmallbiz.com/wp-admin/includes/plugin.php:526]
#9 activate_plugin(qa/loader.php, http://HybridSmallBiz.com/wp-admin/plugins.php?error=true&plugin=qa/loader.php, ) called at [/home/slpconte/public_html/hybridsmallbiz.com/wp-admin/plugins.php:45]

I don't know what I am looking at. Any thoughts?