Added a 'test' friend, clicked on email link, and was sent to page with title "Page N

So, test friend new account worked, as I (as the test friend) was taken to a page that read that my account is now active. There is a small html error I can easily fix, but I have no idea what template this is pulling from. Also, very surprising, is that my browser tab lists this page name as "Page Not Found". Hilarious, as I am on the page, yes?

Anyway, did I miss something?
Any suggestions?

  • aecnu

    Greetings camparoo,

    Thank you for your feedback, it is greatly appreciated.

    There is a small html error I can easily fix, but I have no idea what template this is pulling from.

    Can you please clarify what error you are referring to?

    Also, very surprising, is that my browser tab lists this page name as "Page Not Found". Hilarious, as I am on the page, yes?

    For this the lead developer needs to be made aware of and though I am certain i have seen it myself before, I could not find it just now.

    Please advise.

    Cheers, Joe

  • aecnu

    Greetings camparoo,

    We have not heard back from you as to the status of this issue.

    If you are still having an issue please let us know so that we may try to get you fixed up as soon as possible by choosing to check mark this ticket as unresolved below and posting any new errors or symptoms you are noticing.

    This action will also bring your ticket up front back in plain view again within the ticket system.

    Thank you for being a WPMU Dev member!

    Cheers, Joe

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.