Appointments+ and/or WPMU Dev Dashboard are breaking the site (whitescreen/500 error)

I came in this morning to frantic calls from a client that his website was missing… WordPress admin and all. Managed to track it to a plugin issue, deactivate them all through phpMyAdmin, and reactivate them one by one, which narrowed it down to Appointments+ and/or WPMU Dev Dashboard. I tried updating them, but that didn’t seem to help. I tried updating WordPress, no joy there either. So, the site’s back up, but I have to leave your plugin(s) deactivated to keep it that way, which kinda sucks since I’m paying for it! Help!

  • Ash
    • WordPress Hacker

    Hello Lauren Sell

    I hope you are well today and thanks for asking the question.

    I am sorry to hear that you are having problem with the plugins. Did you check if you see any error by enabling debug mode?

    In config.php:

    define('WP_DEBUG', TRUE)

    Also would you mind If I take a look in your site admin please?

    To send me details use our contact form at https://premium.wpmudev.org/contact/

    Select “I have a different question”

    Subject: Attn: Ash

    Details: Put all the details and link of this thread so that I can track.

    I am happy to help. Please let me know.

    Cheers

    Ash

  • Ash
    • WordPress Hacker

    Hello Lauren

    I have just installed fresh copy of Appointments+ and all are working fine. You may see some notice and those are generated by s2Member® Framework plugin, but you can ignore that. Remove debug mode from config file and check the site again. You should be good to go :slight_smile:

    Please feel free to ask more question if you need more information.

    Cheers

    Ash

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.