Appointments+ Gcal integration is not working

I am having an issue with Appointments+ sending Gcal all of my appointments. It has only sent 1 and i have 9 that are confirmed. The one that it sent has the Service Provider set to "Our Staff" and the rest actually have a service provider listed, but i have in the settings to send all appointments

http://www.reviveskinservices.com

Please help.

  • duddywebdesign

    Hey again, thanks for the response. I followed the instructions exactly and I'm sure my settings are correct, as when i test connection at the bottom it inserts an event in my google calendar. Since i set it up it has added one of my appointments but not the appointments that were confirmed before. I try to do the import and update option and it has 1 appointment had been updated. My question is, the only appointment that is showing in google calendar says "our staff" not the name of my only service provider, is this why it's the only one showing up? I made sure that it is set to all appointments.

  • PC

    Hiya,

    Thanks for posting back.

    I am still waiting for a screenshot of the settings so that I can try and replicate it on my lab site. Without more information its not easy to find out what is wrong.

    My question is, the only appointment that is showing in google calendar says "our staff" not the name of my only service provider, is this why it's the only one showing up?

    I did not follow that to be true.

    do you have separate calendars for separate service providers ?
    How many service providers do you have ?

    Did you try to Import and Update events link ?

    Please advise.

    Cheers, PC

  • Pete

    OK, so I'm having the same sort of problem here.

    After a little research on Google's Calendar API, they have upgraded their most recent (v3) API to using JSON. https://developers.google.com/google-apps/calendar/migration Though the doc says it is backwards compatible... Not sure if this helps...

    When filling the info for an Appointment, submission hangs with a never-ending spinner graphic.

    I have not gotten a test event in my Calendar, and it was setup just as described.

    When trying to access Calendar from the client-side, there is also no response.

    Thanks for the help!

  • PC

    Hello Pete,

    Greetings and thanks for your post.

    I will really appreciate if you could kindly open a new topic here : https://premium.wpmudev.org/qanda/ (Just copy and paste info) as the issue you are facing, is different from what was originally reported in this thread.

    Also it's a pretty old thread and the original requester has gone inactive so the thread notifications might not be very useful for them.

    It will help us assist you better and keep different issues on separate threads.

    Cheers
    PC
    Sales &Support

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.