Auto blog deleted feed still posting

Hi,

I have deleted a feed from Auto Blog but it is still posting blog posts from the source.

It is similar to the problem described here: https://premium.wpmudev.org/forums/topic/autoblog-continues-to-post-feed-content-from-deleted-source

I tried deleting the plugin and reinstall again and it stopped the issue.

But this cannot be a long term solution because I have already created a few feeds that I want to keep. Only one feed that is not needed was deleted but Auto Blog still keep posting.

Please help.

  • Sajid

    Hi @dualmp

    Hope you are doing good today :slight_smile:

    Do you also using blog template ? But I can see the site registered here is not Multisites.

    Can you please provide steps to reproduce this issue? What actually you did so it started happening.

    Also it will be helpful to get to the bottom of this faster, if you grant support access from WPMUDEV > Support > Support Access > Grant access. See below manual for more details if you not sure how to enable support access.
    https://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Take care and have a nice day :slight_smile:

    Cheers, Sajid

  • Sajid

    Hi @dualmp

    Hope you are doing good today :slight_smile:

    By mean of blog template, I was refferring to our New Blog Templates that is only available for WordPress Multisites.

    I logged in and can see in the logs only listed feed that are currently their (See screenshots).

    I tried deleting the plugin and reinstall again and it stopped the issue.

    Is it still posting after deleting and reinstalling the plugin ? If yes can you send me phpmyadmin login details to check database tables for troubleshooting. If you are not sure what is phpmyadmin then send me cPanel login details (don't post here) via our secure contact form in following format.

    Subject: "Attn: Sajid Javed"
    -WordPress admin username
    -WordPress admin password
    -login url
    -FTP credentials (host/username/password)
    -link back to this thread for reference
    -any other relevant urls

    Select "I have a different question" for your topic - this and the subject line ensure that it gets assigned to me :slight_smile:

    https://premium.wpmudev.org/contact/

    Also what feed you deleted and its still posting ? What is the name and link of RSS feed ?

    Take care and have a nice day :slight_smile:

    Cheers, Sajid

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.