Autoblog Not Workng - Error: A feed could not be found

Error: A feed could not be found at http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/feed/atom/

The feed works when I paste it into the URL box but Autoblog doesn't like it for some reason.

Why?

Thanks for your help.

cotpsite

  • Mason
    • DEV MAN’s Sidekick

    Hiya,

    Did you set up any kind of filter for the feed? You should include something in the area "Include posts that contain (separate words with commas)."

    Should work just fine. Is it showing any errors? If it's still not working, let's have a look at your server's error logs and see if that gives us a clue.

    Thanks!

  • cotpsite
    • WPMU DEV Initiate

    I'm running WP 3,0,1 MultiSite and the Beta version of the Autoblog plug in dated 8/16/10

    I added a Tag in one of the records in the target blog and it still did not work.

    The server log looks like this when I process the feed.

    [Tue Oct 05 23:07:52 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fopen(http://coffeeonthepatio.com/wp-content/mu-plugins/autoblog.php) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found\r\n in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4166, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/
    [Tue Oct 05 23:07:52 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4169, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/
    [Tue Oct 05 23:07:52 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4172, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/
    [Tue Oct 05 23:08:24 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fopen(http://coffeeonthepatio.com/wp-content/mu-plugins/autoblog.php) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found\r\n in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4166, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&process=1&_wpnonce=fbcc34e34d
    [Tue Oct 05 23:08:24 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4169, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&process=1&_wpnonce=fbcc34e34d
    [Tue Oct 05 23:08:24 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4172, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&process=1&_wpnonce=fbcc34e34d

  • cotpsite
    • WPMU DEV Initiate

    Here are the results for what you suggested:

    2010-10-06 at 15:09
    • Error: A feed could not be found at http://coffeeonthepatio.com/makingadifference
    2010-10-06 at 15:05
    • Error: A feed could not be found at http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/feed
    2010-10-06 at 14:42
    • Error: A feed could not be found at http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/feed/atom/

    Here are the error messages from the error log:

    [Wed Oct 06 08:05:49 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fopen(http://coffeeonthepatio.com/wp-content/mu-plugins/autoblog.php) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found\r\n in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4166, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&process=1&_wpnonce=2cb3496f5e
    [Wed Oct 06 08:05:49 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4169, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&process=1&_wpnonce=2cb3496f5e
    [Wed Oct 06 08:05:49 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4172, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&process=1&_wpnonce=2cb3496f5e
    [Wed Oct 06 08:06:53 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fopen(http://coffeeonthepatio.com/wp-content/mu-plugins/autoblog.php) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found\r\n in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4166, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&edit=1
    [Wed Oct 06 08:06:53 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4169, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&edit=1
    [Wed Oct 06 08:06:53 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4172, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&edit=1
    [Wed Oct 06 08:07:15 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: array_key_exists() [function.array-key-exists]: The second argument should be either an array or an object in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/widgets.php on line 858
    [Wed Oct 06 08:08:31 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fopen(http://coffeeonthepatio.com/wp-content/mu-plugins/autoblog.php) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found\r\n in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4166, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&edit=1
    [Wed Oct 06 08:08:31 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4169, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&edit=1
    [Wed Oct 06 08:08:31 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4172, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&edit=1
    [Wed Oct 06 08:08:39 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fopen(http://coffeeonthepatio.com/wp-content/mu-plugins/autoblog.php) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found\r\n in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4166, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog
    [Wed Oct 06 08:08:39 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4169, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog
    [Wed Oct 06 08:08:39 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4172, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog
    [Wed Oct 06 08:09:09 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fopen(http://coffeeonthepatio.com/wp-content/mu-plugins/autoblog.php) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found\r\n in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4166, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&process=1&_wpnonce=2cb3496f5e
    [Wed Oct 06 08:09:09 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4169, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&process=1&_wpnonce=2cb3496f5e
    [Wed Oct 06 08:09:09 2010] [error] [client 71.141.112.34] PHP Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/coffeeonthepatio.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4172, referer: http://coffeeonthepatio.com/wp-admin/admin.php?page=autoblog_admin&process=1&_wpnonce=2cb3496f5e

  • Barry
    • DEV MAN’s Mascot

    I can get the feed fine with:
    http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/feed/

    But not with:
    http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/ as the site doesn't have an RSS feed meta tag in the header.

    Can you try the following for me - as I think I have a suspicion what the problem is, but this will confirm it:
    1. Create a new test feed pulling in from: http://twitter.com/wpmuorg and see if that works.

    If you get the same error then it may be your server not able to resolve domain names (DNS servers not set up for the site to access external sites), if you manage to get that feed read in and imported then it looks like an issue with the original feed and your set up, so as much info on php version / wp version you can give would be great.

  • drmike
    • DEV MAN’s Mascot

    The feed validates but contains html code that should be there. I have a feeling that's the issue:

    http://feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fcoffeeonthepatio.com%2Fmakingadifference%2Ffeed%2F

    The only feed that I can get to validate is the RSS 0.92 feed:

    http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/feed/rss/

    Please give that a try.

    Seems weird though. I thought wrapping the object and embeds within a CDATA tag would solve that issue.

  • Barry
    • DEV MAN’s Mascot

    @cotpsite - you should have something like:
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" target="_blank" href="http://mysite.com/feed/" />

    in the header for the browser (and anything importing feeds) to be able to grab without them needing to download the entire page and parsing it all.

  • cotpsite
    • WPMU DEV Initiate

    For drmike:

    Thanks for helping out.

    I removed the HTML code that was being caught by the Feed Validator. This code was used to play videos from Vimeo and YouTube.

    It still did not work.

    For Barry:

    I added the <link rel... you suggested to the header and it still does not find the feed. It is down in about the 15th line on this page.

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr" lang="en-US">
    <head>
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <title>Coffee on the Patio: Making A Difference - an online gathering place for baby boomer women</title>
    <link rel="stylesheet" href="http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/wp-content/themes/Basic303MakingADifference/style.css" type="text/css" media="screen" />
    <link type="text/css" media="print" rel="stylesheet" href="http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/wp-content/themes/Basic303MakingADifference/print.css" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" href="http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/feed/RSS" />
    <!--[if gte IE 5.5]>
    <style type="text/css">
    body { behavior: url( http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/wp-content/themes/Basic303MakingADifference/js/csshover3.php) }
    </style>
    <![endif]-->
    <!--[if lt IE 7]>
    <script src="http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/wp-content/themes/Basic303MakingADifference/js/iepngfix_tilebg.js" type="text/javascript"></script>
    <style type="text/css">
    img, div, a, input { behavior: url(http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/wp-content/themes/Basic303MakingADifference/js/iepngfix.php) }
    </style>
    <![endif]-->
    <!--[if IE 6]><link type="text/css" media="screen" rel="stylesheet" href="http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/wp-content/themes/Basic303MakingADifference/ie6.css" /><![endif]-->
    <link rel="pingback" href="http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/xmlrpc.php" />
    <link rel="stylesheet" href="http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/wp-content/plugins/wp125/wp125.css" type="text/css" media="screen" />
    <script type='text/javascript' src='http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.4.2'></script>
    <script type='text/javascript' src='http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/wp-content/themes/Basic303MakingADifference/js/IEffembedfix.jQuery.js?ver=0.1'></script>
    <link rel="EditURI" type="application/rsd+xml" title="RSD" href="http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/xmlrpc.php?rsd" />
    <link rel="wlwmanifest" type="application/wlwmanifest+xml" href="http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
    <link rel='index' title='Coffee on the Patio: Making A Difference' href='http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/' />
    <meta name="generator" content="WordPress 3.0.1" />
    <style type="text/css">
    .mu_register #password_1,
    .mu_register #password_2 { width:100%; font-size: 24px; margin:5px 0; }
    </style>

    <!-- All in One SEO Pack 1.6.12.1 by Michael Torbert of Semper Fi Web Design[306,354] -->
    <meta name="description" content="Coffee on the Patio: Making A Difference focuses on articles of interest to baby boomer women about people making a difference" />
    <meta name="keywords" content="charity,charity:water,making a difference,water" />
    <link rel="canonical" href="http://coffeeonthepatio.com/makingadifference/" />
    <!-- /all in one seo pack -->
    <style type="text/css">
    <!--

    /*
    #header a {
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 14px;
    background-color:#f0c9ad;
    color:#9c775d;
    background:#f0c9ad;
    text-decoration:none;
    } */

    -->
    </style>

    </head>

  • cotpsite
    • WPMU DEV Initiate

    Barry and drmike:

    The Auto blog is now working.

    To get it to work I created feeds using Feedburner and then copied the Feedburner feed URL into the space on Autoblog and PRESTO! is worked.

    There are a couple of quirky things in using Autoblog. Any video media is not copied into the target blog. The non-media part gets copied but the YouTube player code is not copied. This code is in the Feedburner feed but does not transfer into the target blog.

    The other issue was that in a HTML like that includes a style="display: none" code this is not moved into the post on the target blog. Weird??

    Thanks for all your help. When I saw that Autoblog could process the WPMU twitter feed it became clear to me that the problem was in the feed syntax I was using.

    cotpsite

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.