Autopost to page not showing up

Hi there,

I'm trying to auto post to a page which I am an admin of. I've granted access but my pages aren't showing up.
Prevent access to my linked accounts - is NOT checked off

See screen shot. Thanks so much!

P

  • DavidM
    • DEV MAN’s Mascot

    Hiya,

    There's a few things to consider here but to check on something simpler right at the start, could you try disabling the auto-post feature in that page? With that, you'll then see the options individually for each post in your post editing screen.

    Could you try posting something to Facebook from within one of those post's editor page?

    Also, just to check, have you tried any of the other features with the plugin, such as the various widgets or commenting? Is anything else working? Perhaps you could also try auto-posting to a different page, and as yourself rather than as the Page?

    Thanks,
    David

  • Mason
    • DEV MAN’s Sidekick

    Hiya,

    As we haven't heard back from you we're going to assume the problem was sorted out and mark this ticket as resolved.

    If it wasn't resolved, or you have any more questions related to this thread please feel free to post them below and tick the 'Mark as Not Resolved (re-open)' box below the post area (or else we'll miss it!)

    Otherwise, thanks for using the forums, and for being a member of WPMU DEV, it's a pleasure to help you out and we look forward to being of assistance in the future.

    Thanks!

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.