background parallax image disappears on my IOS device

I have a really weird issue on this site that I’m working on. (http://ca.almostdone.website/) The top section background parallax image flickers on my iPhone XR and then disappears. (this one: https://snag.gy/a68F3l.jpg )

Not there when I refresh. But if I get out of the browser and get back in there, I see it.

Strange. There is the exact same setup in the middle of the page. (this section: https://snag.gy/gYnWBe.jpg ) That is working fine.

Can you guys try it and see if you are getting the same issue? The problem is hard to diagnose because when I preview the site in a simulator, it works fine.

  • Nithin
    • Support Wizard

    Hi gediweb,

    Hope you are doing good today. :slight_smile:

    I’m afraid, we don’t have staffs online at the moment who has iPhone XR to test this physically in a device. The nearest device what we could test was with iPhone XS, and the mentioned image doesn’t disappear:

    I also tested via Simulators, but that doesn’t help much too. Seems like the section is implemented via the WP Bakery plugin, maybe you could also bring this into your theme supports attention too? In case they are aware of the issue, they might be able to provide a fix out of the box.

    Please advise if I had missed out anything. Have a nice day ahead. :slight_smile:

    Regards,

    Nithin

  • gediweb
    • Site Builder, Child of Zeus

    Yeah, they told me to disable all the plugins to see if that fixes it! LOL

    But I finally figured it out! The row’s animation was set to “fade in” which shouldn’t cause any issues, but in this case on iPhone XR it did. Just in case anyone by chance has this problem, figured I’ll share…

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.