backups and snapshot setup problems

I have a multisite network. I took a snapshot and setup dropbox. I just tried to do a managed backup as well, but after a couple of tries, snapshot looks like I must now start over completely.
What did i do wrong? -- is my question.
It looks like the managed backups are not working, I tried 3 times. I was able to create a snapshot and upload it to dropbox.

  • Ash

    Hello Denise

    Do you mean your regular snapshot is working but not the managed backup?

    If so, please edit the wp-config.php using cPanel file manager and change

    define( 'WP_DEBUG', false );

    to

    define( 'WP_DEBUG', true );
    define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );
    define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
    define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '1024M' );
    define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '1024M' );
    define('SNAPSHOT_MB_BREADTH_FIRST', true);
    define('SNAPSHOT_FILESET_CHUNK_SIZE', 10);
    define('SNAPSHOT_TABLESET_CHUNK_SIZE', 50);
    define('SNAPSHOT_FILESET_USE_PRECACHE', true);
    define('SNAPSHOT_FILESET_LARGE_FILE_SIZE', 104857600);
    define('SNAPSHOT_IGNORE_SYMLINKS',true);
    define('SNAPSHOT_ATTEMPT_SYSTEM_BACKUP', true);
    define('SNAPSHOT_BACKTRACE_ALL', true);

    Now try to run another backup and if it fails, it will create a file called debug.log inside wp-content folder. Open that file, check the very bottom and you will see the latest errors. Please send me those.

    Have a nice day!

    Cheers,
    Ash

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.