Batch Create does not add sites to the My Sites dropdown

Hello,

I successfully used Batch Create to add many subsites to a WPMU install.

However none of the sites appear in the My Sites dropdown near the top of the Dashboard.

How can I get one or more of those sites into the My Sites dropdown?

Thank you,

Chris

  • Michael Bissett

    Hey @anotheropus, hope you're doing well today! :slight_smile:

    Did you add yourself as a user to each of those sites when you created them using Batch Create?

    The "My Sites" dropdown is designed to show sites that you're a member on, how many of them are you wanting to be listed as a user on?

    One way you could go about adding yourself would be by going to Users -> Add New on a subsite, and fill out the "Add Existing User" form.

    Let me know if I can be of further assistance here please! :slight_smile:

    Kind Regards,
    Michael

  • anotheropus

    Hey Michael,

    Thank you for the help.

    When using this plugin you cannot batch create sites with an existing username--they just won't process.

    So I had to create a unique user per site--TOTAL PITA!

    The way I get to each site is to log in and go to the Network Sites page.

    I just want to figure out a way to add one of the sites to the My Sites drop down.

    It seems from your advice that if I'll take the super admin user name and add it to the one subsite I want to see there, then I should be able to see it there.

    I'll give it a shot. Let me know if there is another way! :slight_smile:

    Chris

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.