Blog Not loading

My blog recently stopped loading on the blog page. The posts still exist but they do not load. http://www.kadelsberger.com/blog/
I was wondering if you had an idea as to why? Thanks

  • Huberson
    • Recruit

    Hello Kevin Adelsberger
    There's no network or console error so can't be sure without taking a closer look from the back-end. But It's like the loop that should display the blog content was removed in the theme template file.

    What you can do is first try with a default WordPress theme like 2017. If the content display with 2017, it's either a conflict with some plugin on the site or the theme template file.
    You'll then need to do a plugin conflict test by deactivating the plugins one by one to figure out which one conflicting.

    If you're using a child theme, you can also try activating parent theme. And if you get the same issue, try update/reload the theme files(upload a new copy).

    You can as well enable WordPress debugging to get logs of any errors by adding these lines in your wp-config.php file:

    define('WP_DEBUG', true);
    define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
    define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );

    You will need FTP or cpanel access to access the file under site root directory(Usually "public_html").

    Note, be sure you have a recent backup before proceeding with those.

    Do let us know if any additional details needed regarding the above.

    Cheers,
    Huberson

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.