Breaks one page

The content on a specific page doesn’t show up when I activate this plugin. It gets hung up with this error:

GET http://www.knewton.com/wp-content/plugins/google/css/plusone.css?ver=3.1.2 404 (Not Found)

ping:-1Resource interpreted as Image but transferred with MIME type text/html.

ping

Any ideas?

thanks!

Will

  • Philip John
    • DEV MAN’s Apprentice

    Hiya Will,

    Can you link to the page that produces this error so we can take a look please?

    Also, what does that page do? Is it a normal page with straight-forwarded content or does it contain shortcodes or other plugin-enhanced content?

    Please also try loading the page with all other plugins disabled and see if the issue goes away. If it does, re-activate each plugin one at a time to discover which causes the conflict.

    Thanks,

    Phil

  • DavidM
    • DEV MAN’s Mascot

    Hiya Will,

    I just wanted to mention, in taking a look at the url you listed, I can see you’re not actually using our own Google +1 plugin. Ironically, we had the same trouble in a different thread just recently as well.

    What’s nice is that the resolution to the member’s issue in the other thread was to download and use our Google +1 plugin, which coincidentally “just worked”! :slight_smile:

    Here’s a quick link to it: https://premium.wpmudev.org/project/google-1

    Let us know how that goes for ya!

    -David

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.