Buddypress activity plus LINKS NOT WORKING

Buddypress activity plus cannot add website links ...preview not showing ..BUG or WHAT

I can add: video GOOD
I can add: images GOOD
I cannot add a link : BAD
No preview will show up just sits there

  • Vladislav
    • Dead Eye Dev

    Hello,

    @PC unfortunately it seems that the /activities/ page on your demo site errors out for some reason - I have successfully tried with your home page, though (and a couple of others, to make sure the images import works too).

    @PopcornWithExtraButter, can you please check if you have the latest WordPress and BuddyPress versions installed? Also, if you recently upgraded BuddyPress, can you please make sure you run the BuddyPress upgrade wizard too - it won't work properly until that's done entirely.

  • Vladislav
    • Dead Eye Dev

    Hello,

    This is the exact combination I have tested the plugin on. Can you please make sure that you've gone through the BuddyPress update wizard? If you did, could you please share a link to your site so I can see if there are any possible javascript conflicts?

  • PopcornWithExtraButter
    • WPMU DEV Initiate

    @Vladislav there was no update notice, but I still went into UPDATE NETWORK and ran an update on the network since im running multisite. So now its working,,,

    WHATS really weird is , this Vladislav ...When i did the update and tried to enter
    http://yahoo.com NOTHING happen then i tried
    http://random site .com Nothing happen
    http://google.com WORK showed up SO THEN i tried
    http:// my own site.com WORKED
    http://randon site .com DIDNT WORK so then I tried google again
    http://google.com WORKED (lol ) so then i entered again
    http://randon site.com WORKED

    Can you try to enter http://google.com on your test site and see what happen when you enter google.

  • PopcornWithExtraButter
    • WPMU DEV Initiate

    Its working for some sites and some not, NOW HERE IS something I would really love for you to test. So we can compare results. Cause Im getting an AJAX error, when I do the following tell me what you get.

    1. Go to your test site, use the upload image of computer of the "BuddyPress Activity Plus" Once you upload the image.

    #2. Immediately try to leave a comment on your newly posted image, and tell me what happens. Do you get a white page with AJAX posting a "0" on the page,

    #3. Take note of what is in the URL when and if you are presented with the white page.

    Thanks, I'll wait your reply
    I wonder If its something with my server or can you replicate this issue as well.

  • PopcornWithExtraButter
    • WPMU DEV Initiate

    WORDPRESS 3.5 MIGHT BE THE ISSUE -conflicting with BuddyPress Activity Plus

    I just re-installed older version wordpress 3.4.2 :
    Using buddypress 1.6.2

    RESULTS: BuddyPress Activity Plus : works like a charm no glitches , no ajax white pages,.

    SOLUTION FOR ME: Wordpress 3.5 is still too new, im downgrading like many others to have peace of mind.

    THANKS @Vladislav
    Im going to downgrade and use 3.4.2 wordpress

  • Vladislav
    • Dead Eye Dev

    Hello,

    I have managed to replicate the scenario you described and experienced the same issue, with or without BuddyPress Activity Plus. However, for me the issue was caused by the BuddyPress default theme - more precisely, it appears to be a javascript issue in the BuddyPress default theme global.js. When I changed the line 414 in that file from this:

    jq( 'form#' + form + ' div.error').hide();

    to this:

    jq( 'form#' + form.attr("id") + ' div.error').hide();

    the comment was submitted successfully, via an AJAX request.

  • PopcornWithExtraButter
    • WPMU DEV Initiate

    SOLVED: BuddyPress Activity Plus : commenting and website links issue with WORDPRESS 3.5 thanks to Vladislav

    I implemented the change and and works perfect - I DID NOT have downgraded,

    ATTEMPTING to change : global.js. line 414 your line may be different if you have other plugins install that enhance activity stream.

    LOCATION OF FILE: wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/bp-default/_inc/global.js


    WHAT TO CHANGE:

    jq( 'form#' + form + ' div.error').hide();

    to this:

    jq( 'form#' + form.attr("id") + ' div.error').hide();

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.