BUG FIX: Link to Stripe customer's dashboard is wrong link

IN Stripe Customer ID: there is the following link:

https://manage.stripe.com/#test/customers/cus_SOMENUMBER

This leads to a 404 page.

The correct address is:

https://dashboard.stripe.com/customers/cus_SOMENUMBER

The issue is located on line 417 in the file:
pro-sites-files/gateways/gateway-stripe.php

More thoughts:

I think the bounty for finding bugs should be 50points. Fixing code should be min 100 points.

  • Adam Czajczyk
    • Support Gorilla

    Hello Ben,

    I hope you're well today and thank you for sharing your suggestion with us!

    The "manage.stripe.com/...." link should ultimately redirect to "dashboard.stripe.com/..." page but it's of course possible that it's not working that way anymore. Therefore, as I'm not familiar enough with this plugin's code I'll forward your information to the plugin developer.

    As for bounty. I'm not in a position to set rules here, however there are some talks going on on this. I'm not able to say anything in details though.

    That said, I'm sending some points your way just for suggesting the bug and if developer confirms it he may decide to grant you some more.

    Best regards and again thanks for pointing this out!
    Adam

  • Ben
    • The Reaper

    @Rheinard

    It still works

    That's actually not true in america (maybe the redirect is set to something different in your country?)

    The link you have set up redirects to: https://dashboard.stripe.com/test/customers/cus_SOMENUMBER

    Which will give a 404. While minor, is still confusing and less useful.

    That said, you might be confused because you have a customer signed up in TEST mode in development. And this may redirect properly to a TEST customer. However it will not forward to a LIVE customer.

  • Adam Czajczyk
    • Support Gorilla

    Hello Ben,

    Thanks for your feedback!

    We may all agree that America is a Great Country but I don't think it has anything to do with the stripe URL in question :slight_smile: I think however that you're most likely right about the difference between "test" and "live" environment here. I took a brief look at plugins code and I can't see "no-test-url" reference anywhere there.

    I'm not developer myself so I wouldn't want to speak for Rheinard here but I've just forwarded your diagnose to him and I'm sure he'll take a look at it once he gets back online!

    Thanks for your help and keep up the great work!

    Best regards,
    Adam

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.