can you test if the translation on invitation user works?

can you test if the translation on invitation user works?
The site is set to Norwegian, but the email comes in English.

Hi %1$s %2$s,\r\n
\r\n
You’ve invited to enroll in: "%3$s"\r\n
\r\n
This course is only available to select participants who have a passcode.\r\n
\r\n
Your passcode is: %7$s\r\n
\r\n
Here’s some more information about the course:\r\n
\r\n
%4$s\r\n
\r\n
Check out the course page for a detailed overview: %5$s\r\n
\r\n
If you have any questions feel free to get in touch!\r\n
\r\n
Best wishes,\r\n
The %6$s Team

Translation Norwegian (norsk):
Hei %1$s %2$s,\r\n
\r\n
Du er invitert til å bli med i: "%3$s"\r\n
\r\n
Kurset er kun tilgjengelig for deltakere med påmeldingspassord.\r\n
\r\n
Koden din er: %7$s\r\n
\r\n
Her er litt informasjon om kurset:\r\n
\r\n
%4$s\r\n
\r\n
Se kurssiden for en mer detaljert oversikt: %5$s\r\n
\r\n
Ta kontakt om det er noe du lurer på!\r\n
\r\n
Lykke til,\r\n
%6$s

  • Rupok

    Hi morfjord,

    I'm sorry but I'm not sure what exactly you want us to test. Do you want us to test if we put that translated message in "Dashboard > CoursePress Pro > Settings > Email Settings" section and check if the email is sent properly? If yes, then I just did that and the email is gone without any issue. Please check the attached screenshot for reference.

    This is the content I used in Email Settings Content box:

    Hei STUDENT_FIRST_NAME STUDENT_LAST_NAME,
    
    Du er invitert til å bli med i: "COURSE_NAME"
    
    Kurset er kun tilgjengelig for deltakere med påmeldingspassord.
    
    Koden din er: PASSCODE
    
    Her er litt informasjon om kurset:
    
    COURSE_EXCERPT
    
    Se kurssiden for en mer detaljert oversikt: <a href=&quot;COURSE_ADDRESS&quot;>COURSE_ADDRESS</a>
    
    Ta kontakt om det er noe du lurer på!
    
    Lykke til,
    <a href=&quot;WEBSITE_ADDRESS&quot;>WEBSITE_ADDRESS</a>

    Please let us know if you wanted us to test something else. We will be glad to assist further.

    Have a nice day. Cheers!
    Rupok

  • Rupok

    Hi morfjord,

    I checked the "Instructor Feedback" email template and found that the following four TOKENS are not working:

    FIRST_NAME
    LAST_NAME
    INSTRUCTOR_FIRST_NAME
    INSTRUCTOR_LAST_NAME

    This issue is not language specific. I could regenerate this with English too. Please check the attached screenshot for reference.

    So I'm confirming this as a bug and reporting to our developer right now. I believe, she will come up with a fix very soon.

    Please keep in mind, our developers work round the clock and they have to deal with lots of critical issues and other things. So it may take a little while for them to check this and release a fix.

    I appreciate your patience.

    Have a nice day. Cheers!
    Rupok