Can't access dashboard for new sub-site

Hi

I have created a new subsite of a multisite install, the Startup Map, at : http://cloudbestpractices.net/startupmap/

This will be mapped to Startupmap.ca, for which I have already pointed the DNS.

My problem is that I cannot access the dashboard or log in. When I click on these options it just returns me to http://Cloudbestpractices.net

One potential contributing issue is that I used to have a dedicated wordpress at this URL, and had the domain assigned at the web hosting company to point to this. I have de-assigned it, changed the DNS etc., but I don't know if that is still contributing to the issue..

thanks, Neil.

  • Patrick
    • Support Monkey

    Hi there @Neil

    I hope you're well today!

    It looks like there is definitely an issue there as there is no stylesheet being called on http://cloudbestpractices.net/startupmap/

    Also, all links try to direct to sitemap.ca but, clicking any of them redirect to your main site.

    I would think the first thing to check would be that your htaccess and wp-config.php files are exactly as recommended by your install as seen in the network admin under Settings > Network Setup.

    If you do not see that menu item, open your wp-config.php and add the following:
    define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true );

    You may need to logout of your main site, then log back in again and visit your network admin to check those settings.

  • Ash
    • WordPress Hacker

    Hello @Neil

    It seems to be the startupmap part that is causing the conflict, so the previous site/domain set up does seem to be the issue?

    It can be an issue. How long ago did you de-assign the domain? It is safe to wait at least 72 hours to propagate perfectly.

    Cheers
    Ash

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.