can't activate `private content`

hello,

after i install 'private content' plugin (doesn't matter through 'wpmu dev' or uploading manually downloaded .zip) i click 'activate plugin' and after several seconds browser responds 'infinite redirects: firefox found this url redirects infinitely to itself'. i've never experienced such a problem with any plugin on this server, could there be something wrong with the plugin? my server config is mostly like described here http://wiki.nginx.org/WordPress for several years.

  • Michael Bissett

    Hey @Egor, hope you're doing well this evening! :slight_smile:

    When you say "private content", are you referring to our Protected Content plugin?

    If so, it's personally the first time that I've heard of this occurring with that plugin, could I ask you to send in the following, so that I can have a closer look at how you've got things set up here:

    - Mark to my attention, the subject line should contain only: ATTN: Michael Bissett
    - Do not include anything else in the subject line, doing so may delay our response due to how email filtering works.
    - Link back to this thread
    - Include WordPress admin access details (login address, username & password)
    - Include FTP log-in details (hostname, username & password)
    - Include any relevant URLs for your site

    On the contact form, select "I have a different question", this ensures it comes through and gets assigned to me.

    https://premium.wpmudev.org/contact/

    Thanks! :slight_smile:

    Kind Regards,
    Michael

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.