classifieds plugin issue

I installed the classified plugin...

The ads are showing up here
http://domain.com/classifieds

However, I would like the ads to show up on a sub-blog. I activated the plugin on sub-blog
http://domain.com/market/classifieds

Problem 1:
The ads are not showing up on the sub-blog. How do I get the ads that are on the http://domain.com/classifieds to show up on http://domain.com/market/classifieds
The plugin is network activated, so I am not sure why it's not showing

Problem 2:
The side bar widgets are not displaying the ads or related data. This problem exists on both the
http://domain.com/market/classifieds
and
http://domain.com/market/classifieds

I also installed the "recent custom posts" widget on the sub-blog, but I still have the problem.

Not sure if I am doing something wrong.

thanks
Al

  • bizonline

    Thanks for the quick response.

    What I want is for the classifieds to be activated on the sub-site but still have the classifieds link show up on the main blog profile area so members can still see their classifieds link on the main blog, while having all the functionality on the sub-site.

    Can't seem to be able to do that. Please inform me of the steps.

    As for the side bar, I simply added the widget to the side bar, but it's not displaying any ads.

    Can you provide me with step by step instructions on doing this. Should be very basic but can't get it to work. Maybe I am missing something here.

    I though when you installed the plugin all you had to do, is go to that sub-site and activate the plugin, then the plugin will be activated on that sub-site, while the classifieds link will also appear in the members profile area on the main page. correct?

    Please advise

    thanks

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.