Coner didn't copy all pages, gave menu error message

I tried cloning the main site anvoy.com to a new site anvoy.com/anvoy2. There were a couple of error messages about not being able to copy menu items. The home page of anvoy.com/anvoy2 looks fine. But http://anvoy.com/business-simulation-for-youth/ did not copy over to http://anvoy.com/anvoy2/business-simulation-for-youth/. Other pages didn’t copy over either.

  • Rupok
    • Support Ninja

    Hi Robert,

    Thanks for asking. This is really weird and should not happen. My colleague Nastia tried to regenerate this issue on her test site, but all her Upfront pages, even with custom elements are being cloned without any issue. So I think, this is your site specific issue.

    Just to make sure no other plugin is causing this, can you please do a plugin conflict test? To know more about plugin conflict test, you can check this guide: http://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    Please let us know the result. If this doesn’t help you in resolving this issue, please let us know. We will be glad to investigate further. I’m looking forward to hearing from you and resolving this issue as soon as possible.

    Have a nice day. Cheers!

    Rupok

  • Robert
    • Site Builder, Child of Zeus

    I dis-activated all plugins and changed to the default 2017 theme and the clone appears to have worked. Interesting. I don’t know if it was the theme or a plugin. The only plugins that were active were SG Optimizer and Jetpack. I changed the theme back to parrot and the site is all there. Thank you!

  • Rupok
    • Support Ninja

    Hi Robert,

    Thanks for the update. So is the issue resolved for now? If yes, can you please mark this thread as “resolved”?

    Please let us know if you have any further query or if I’m missing anything. We will be glad to help.

    Have a nice day. Cheers!

    Rupok

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.