Content protection text isn't updating in Membership plugin

In the Options for Membership I used the hiding of content after the "More" tag option. I first put some text in to display after the More tag, and display it does. However I then have tried to update it and it won't update; just still shows the very first text I put in there and won't show anything else. No cache in use. Any ideas please?

  • PC
    • WPMU DEV Initiate

    Hey there,

    Thanks for posting on the forums.

    I would doubt that on cache as that is the only thing that can make it not update.

    It might be a plugin cache, server cache or your browser cache.

    Can you make sure

    1: The changes are saved properly ?
    2: There are no caching plugins active ?
    3: There is no server side caching ?
    4: You have deleted the browser cache and tried visiting the link in a fresh browser/computer ?

    Please advise.

    Cheers, PC

  • jwb888
    • Design Lord, Child of Thor

    Hi

    I checked again just now, and the blasted thing is working now. Honestly I went through everything you mentioned there before I even posted the problem. There is no cache in operation and I cleared my browser cache, just wouldn't work.

    However, now it has, so thanks and sorry for bugging you unnecessarily.

    Cheers
    JWB

  • PC
    • WPMU DEV Initiate

    Hey there,

    Sorry to for the delay as I had to be away from work for a few days due to some family emergency and could not get back to this any sooner.

    Glad to see that you got this sorted out :slight_smile:

    Cheers, PC

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.