[CoursePress Pro] Error message about missing arguments for virtual pages

Hi there,
Hopefully you can help on this issue. I have tried to solve it but to no effect. What would you recommend to get rid of this message?

Warning: Missing argument 2 for CoursePress_Data_VirtualPage::virtual_title(),

Note: as a precursor, I have enabled support access on the site itself.

Kind regards.

  • Dimitris
    • Support Star

    Hello there Elliot Charles,

    hope you're doing good today and thanks for reaching us! :slight_smile:

    I just tried to replicate this in a local site of mine, with no avail though... In order to give this another try, could you please share some more details with us?
    As this is public forum, you should send us your details through our safe contact form https://premium.wpmudev.org/contact/#i-have-a-different-question using this template:

    Subject: "Attn: Dimitris"
    - WordPress admin (login url/username/password)
    - FTP credentials (host/username/password)
    - cPanel/Plesk credentials (host/username/password)
    - link back to this thread for reference
    - any other relevant urls

    Keep in mind the subject line as ensures that it gets assigned to me.

    Also let me know, how exactly you're replicating this error message. I guess this is triggered by visiting a CoursePress virtual page, is this correct? Please advise!

    Warm regards,
    Dimitris

  • Dimitris
    • Support Star

    Hello there Elliot,

    hope you're doing good today! :slight_smile:

    As this wasn't messing any actual content, I went ahead in wp-config.php file and after
    define('WP_DEBUG', false);
    I also added
    @ini_set('display_errors', 0);
    as your hosting provider seems that forces displaying PHP warnings and notices,
    and this removed the warning message.

    Warm regards,
    Dimitris

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.