Custom field is below the post in Directory listing

Hi,

I'm using Custom press for an extra field containing the address.
Within the Directory plugin the field is below the listing and the rating.
Please see the highlighted text in the image.

I would like to display it above the ratings, so it's part of the listing.

    Kimberly

    Hello jongag1

    You will need to insert the embed code within the page template that your Directory is using.

    If you are using the Child theme then you will have to put it into single_post.php I believe. Somewhere within the loop.

    If you are not using that theme then you can copy that file and add it to your theme files and customize it there.

    Let me know if you need anything more

    Best,

    Kimberly

    If this thread is not resolved because the suggested action did not work or you have any more questions related to this thread, please feel free to post them below including any new symptoms or errors and tick the 'Mark as Not Resolved (re-open)' box below the post area (or else we'll miss it!)

    jongag1

    When I put the embed code below that it show's as text only

    I'm using the Daily theme and I'm using a child theme for the changes I made.
    I copied single.php to the child folder and changed it:

    <?php get_header() ?>
    	<div id="content">
    		<div class="padder">
    			<?php if($bp_existed == 'true') : ?>
    				<?php do_action( 'bp_before_blog_single_post' ) ?>
    					<?php endif; ?>
    			<div class="page" id="blog-single">
    					<?php if (have_posts()) :  ?>
    						<?php if( $bp_existed == 'true' ) { //check if bp existed ?>
    							<?php bp_wpmu_singleloop(); ?>
    													<?php echo get_post_meta( $post->ID, 'ct_Straatnaam_text_c7a7', true ); ?>
    													<?php echo get_post_meta( $post->ID, 'ct_Telefoon_text_9dbd', true ); ?>
    						<?php } else { // if not bp detected..let go normal ?>
    							<?php wpmu_singleloop(); ?>
    													<?php echo get_post_meta( $post->ID, 'ct_Straatnaam_text_c7a7', true ); ?>
    													<?php echo get_post_meta( $post->ID, 'ct_Telefoon_text_9dbd', true ); ?>
    						<?php } ?>
    					<?php locate_template( array( '/library/components/pagination.php' ), true ); ?>
    			<?php else: ?>
    					<?php locate_template( array( '/library/components/messages.php' ), true ); ?>
    			<?php endif; ?>
    			</div>
    		<?php if($bp_existed == 'true') : ?>
    			<?php do_action( 'bp_after_blog_single_post' ) ?>
    				<?php endif; ?>
    		</div><!-- .padder -->
    	</div><!-- #content -->
    		<?php if( $bp_existed == 'true' ) { //check if bp existed ?>
    			<?php get_sidebar('bpblog'); ?>
    		<?php } else { // if not bp detected..let go normal ?>
    				<?php get_sidebar('blog'); ?>
    		<?php } ?>
    <?php get_footer() ?>

    But the layout isn't changing, so i'm afraid I did it wrong or I'm using the wrong template file.
    Any advice for me?