Custom Sidebars Pro Error when Adding a New Page or Post

We just upgraded to Custom Sidebars Pro version 3.0.1.0. When you add a page or post, we see the attached error twice in the console. This is causing the Add to be slow. We are not sure what other issue it will cause.

  • Rupok
    • Support Ninja

    Hi cbenson583,

    So sorry to hear the inconvenience you are having. I tried to regenerate this issue on my test site but I could not. I don't see any error in the console while creating a post or page. Please check the attached screenshot for reference.

    So I think, this is your site specific issue.

    Just to make sure no other plugin is causing this, can you please do a plugin conflict test? To know more about plugin conflict test, you can check this guide: http://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    Moreover, I could tell you better about the issue if I could see it live, check your current configuration and make some tests on your site. Would you mind allowing Support Access so we can have a closer look at this?

    To enable support access you can follow this guide here:

    http://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Please let us know the result of your plugin conflict test and then confirm here when you are done granting Support Access. I'm looking forward to hearing from you and resolving this issue as soon as possible.

    Have a nice day. Cheers!

    Rupok

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.