Customizing upfront theme issue: loading never completes

I am see a black bar in place of menu bar. Not sure what caused it.
When I try to customize the appearance of the theme ... it tries to load using the below URL
http://einfopages.com/?editmode=true
But this never completes loading.... I can't edit the appearance or customize it.

  • Adam Czajczyk
    • Support Gorilla

    Hey Sri,

    I hope you're well today and thank you for your question!

    If you're using any caching plugins (e.g. W3 Total Cache) and/or security plugins with caching feature (e.g. Wordfence), please empty all caches, disable caching and clean your browser's cache.

    http://www.refreshyourcache.com/en/home/

    If it doesn't help, could you please grant me a support access to your site so I could take a look at your setup? To do this, please follow this guide:

    https://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Kind regards,
    Adam

  • Sri
    • New Recruit

    I network deactivated Caching plugin, I network deactivated security plugin, cleared my browser cache as well. I removed Fixer theme and installed Scribe theme to check if that would do something, ...didn't help.
    But still the Upfront does not load for customization.
    Moreover, the theme Scribe has all blurred images on the front page and menu has a dark bar as background, the demo site http://demo.upfront.pro/scribe/services/ does not have the dark bar as the menu background though.

    I have enabled staff login so you can take a look. Appreciate your help.

  • Adam Czajczyk
    • Support Gorilla

    Hey Sri,

    Thanks for this information.

    Moreover, the theme Scribe has all blurred images on the front page and menu has a dark bar as background, the demo site http://demo.upfront.pro/scribe/services/ does not have the dark bar as the menu background though.

    This images are blurred by default as they are only "placeholders" here. Once you upload your own images, these will not be blurred. The menu bar background also can be customized.

    A for not loading Upfront. I accessed your site and checked its settings. I've also run some tests on theme's scripts and source in order to identify common issues but unfortunately I couldn't find any, although I can confirm the behavior you've described.

    That said, I feel it's time to call out our "heavy weapon guys" and ask 2nd-line support team for help. I've already filled a report for them and hopefully they'll be able to diagnose the issue and come up with a solution.

    Please note though that their response time might be a bit longer than ours here on support forum as they deal with a lot of complex issues on a daily basis.

    Please keep an eye on this thread for further information and updates!

    Kind regards,
    Adam

  • Predrag Dubajic
    • Support

    Hi Sri,

    Apologies for the delay on this thread, Jack is no longer working here so this thread got lost a bit.

    Could you try adding this rule to your .htaccess file and see if it makes any difference:

    <IfModule mod_security.c>
    SecFilterRemove 00318
    </IfModule>

    If not can you grant support access again and I will subscribe here to make sure it doesn't get missed again.

    Thank you,
    Predrag

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.