Defender not running on one of my sites

I am unable to make defender work.
just seems to get stuck at 0%

any help will be appreciated.
Luke

  • Rupok

    Hi Luke, hope you had a wonderful day.

    It's pretty tough to conclude why this is happening without your site configuration. As a quick troubleshoot process, can you please do a plugin conflict test just to make sure no other plugin is causing this? To know more about plugin conflict test, you can check this article: http://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    At the same time, can you turn on debug mode in WordPress? To enable it, open your wp-config.php file and look for define(‘WP_DEBUG’, false);. Change it to:

    define('WP_DEBUG', true);

    In order to enable the error logging to a file on the server you need to add yet one more similar line:

    define( 'WP_DEBUG_LOG', true );

    In this case the errors will be saved to a debug.log log file inside the /wp-content/directory.

    Depending on whether you want your errors to be only logged or also displayed on the screen you should also have this line there, immediately after the line mentioned above:

    define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );

    The wp-config.php is located in your WordPress root directory. It’s the same file where the database configuration settings are. You will have to access it by FTP or SFTP in order to edit it.

    Past errors here. If file is very long, paste them to a text file and attach with your reply.

    Have a nice day. Cheers!
    Rupok

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.