displays same G+ posts 4 times and before header

I display all my social feeds on one page
<h1>Google+</h1>
[wdgpo_activities id='109876427997360960836' limit='10' orderby='date']
<h1>Facebook</h1>
[custom-facebook-feed]
<h1>Twitter</h1>
[fetch_tweets id="165"]

I limit the feed to 10 posts and I get two posts four times and one post twice. Also the goggle+header is AFTER all the posts ..

see http://www.geosz.com/sra/social-media/

Please advise how to fix

thanks

george

  • Patrick
    • Support Monkey

    Hi there @george

    Welcome to WPMU DEV, glad to have you aboard!

    Do you have any other plugins active that call the Google APIs? Does your theme perhaps have any Google options that may be interfering? If so, please temporarily deactivate them to rule out any potential conflicts.

  • Vaughan
    • Support/SLS MockingJay

    Hi George,

    Could you try adding a div around the h1 tags?

    <div class="social-google">
    <div class="social-title"><h1>Google+</h1></div>
    [wdgpo_activities id='109876427997360960836' limit='10' orderby='date']
    </div>
    <div class="social-facebook">
    <div class="social-title"><h1>Facebook</h1></div>
    [custom-facebook-feed]
    </div>
    <div class="social-twitter">
    <div class="social-title"><h1>Twitter</h1><div>
    [fetch_tweets id="165"]
    </div>

    Hope this helps

  • george
    • Flash Drive

    Vaughan ... sorry but that made it worse the h1 did not work at all

    I deleted the old page content and copied and pasted
    <div class="social-google">
    <div class="social-title"><h1>Google+</h1></div>
    [wdgpo_activities id='109876427997360960836' limit='10' orderby='date'] </div> <div class="social-facebook">
    <div class="social-title"><h1>Facebook</h1></div>
    [custom-facebook-feed]
    </div>
    <div class="social-twitter">
    <div class="social-title"><h1>Twitter</h1><div>
    [fetch_tweets id="165"]
    </div>

    as code that is but there are no headings at all now...
    I have no experience of html really but if you use div class=something then shouldn't something have a reference in your css file providing the appropriate attributes?

    Please LOOK at the page and see what I mean http://www.geosz.com/sra/social-media/

  • Vaughan
    • Support/SLS MockingJay

    Hi,

    the code was displaying because you entered it using the visual editor not the text/html editor.

    I have changed this for you.

    With regards to the positioning, it still didn't work, this is because the google+ plugin shortcode injects itself onto the page itself at the very top.

    Using the code on the page above with the div classes, I managed to use some positioning to position it correctly.

    .social-facebook {
        margin-top: 75px;
    }
    .social-google {
      position: absolute;
      top: 445px;
    }
    .wdgpo-activities {
      position: relative;
      top: 50px;
    }

    But i'm going to flag the developer to see if there's a better & cleaner way of doing this.

    Hopefully he should respond shortly.

    Hope this helps

  • george
    • Flash Drive

    Vaughan
    Thanks for the reply..
    for my education only.. you said Using the code on the page above with the div classes, I managed to use some positioning to position it correctly. which page above .. and what did you change the classes you listed? in the css files??

    More importantly however.. my main issue is that the G+ posts are all the same .. that is my biggest issue ... look at the page again.. there was only one post like that in google+!!!

  • Jose
    • Bruno Diaz

    Hi George,

    It seems that debugging in my own environment won't be enough.
    I'll need to see some things directly in your install.

    Could you please send me the following information via contact form :

    - In the subject field add "Attn: Jose”
    - Link back to this thread
    - Include WP admin/network access
    - Include FTP host and credentials.

    On the contact form, select "I have a different question", this ensures it comes through and gets assigned to me.

    Thanks in advance,
    Jose

  • Jose
    • Bruno Diaz

    Hello George,

    I finally found the cause of the issues.

    For the repeating posts, there was a bug when checking for already imported posts.

    For the layout issue, this is the default behavior. The posts list will be displayed above the page content. In order to avoid this, it is necessary to add the parameter bufffering='1' in your shortcode. Nevertheless, this workaround was failing with your theme. I fixed the code to work fine in this situation as well.

    Both fixes are deployed into your site and will be included in the next release of the plugin.

    Please let me know if everything works as expected now.

    Many thanks for your patience on this.

    Cheers,
    Jose

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.