dm-sso-endpoint loading over http on ssl domain mapped subsite

dm-sso-endpoint loading over http on ssl domain mapped subsite is loading as HTTP is and provoking a mixed content issue. It just happens in one subsite.

  • James Morris
    • WordPress Enthusiast

    Hello Zak

    This issue has been flagged for our SLS Team (code experts) so that they can dig into this issue further for you. An update will be posted here as soon as more information is available. Thank you for your patience while we sort through this issue.

    Best regards,

    James Morris

  • Konstantinos Xenos
    • Rubber Duck Debugger

    Hi Zak !

    Sorry for the late reply,

    The error that you're seeing is due to an a 'collection' of 2 options. I've fixed it for you for the time being but I will explain just in case you want to change it back if it doesn't fit your needs for your multisite setup.

    If you see the following image you'll see that you had enabled the option for "Cross-domain autologin" this enables the script that was loaded over 'http' and was causing your mixed content.

    But! There's another option following the CD-Autologin, the "Force http/https (Only for original domain). Enabling that forces the 'https' protocol instead of http. So all of the CDSSO forms are looking towards https as well. This was set to No so the script resulted on looking at 'http' giving you the mixed content issue.

    I hope this helps!

    Tell me if you need further help with this.

    Regards,
    Konstantinos

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.