domain mapping and muti domains plugin

Ok, you've probibly heard about this before. However, the domain mapping and multi domains plugins cause a redirect loop when activated and single sign on options are chosen.

This is easy to reproduce, all you do is create the mutisite with subdomains, have a couple of mutidomains with subdomain sites, then try visiting them one by one when logged in.

If you clear browser cookies the problem goes away for a bit, until you create another subdomain site using a domain from mutidomains.

Please investigate and release new version of these plugins to resolve this issue.

thanks

Dean

  • Vinod Dalvi
    • WP Unicorn

    Hi Dean,

    Welcome to the WPMU Dev community and thanks for posting on the forum.

    Is it happening only when both the plugins domain mapping and multi domains plugins are used or also does it happen when we use any of the them?

    Is the redirect loop occurring on front end or in admin area on in both?

    Would you mind if I logged in to your site and did some troubleshooting? This might help get to the bottom of this faster. If this is ok, just grant me temporary admin access to your site by clicking "Grant Access" button in the WPMU DEV Dashboard Settings as described on the following page and reply on this thread after granting it?

    https://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Kind Regards,
    Vinod Dalvi

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.