Domain Mapping by WPM update, issue with main page on main site.

Hello, after updating Domain Mapping by WPMU, the main page on my main site https://www.taipeifx.com/ no longer works properly. Other pages such as http://www.taipeifx.com/startup/ still work though. Also, my mapped subdomain https://www.worldtradeforex.com/ still works, even though there is a bit of an issue with the updated Avada theme. Can you help me get my main page on http://www.taipeifx.com up and running again? I have checked that it is not an issue with any other plugin. Thanks!

  • Rupok
    • Support Ninja

    Hi Daniel Chen, hope you had a wonderful day.

    I went to this page (https://www.taipeifx.com/) and seems like it's not redirecting properly and that's why it's not being loaded. Can you confirm this is gone when Domain Mapping is disabled?

    Actually it's pretty tough to suggest anything without seeing and checking your current configuration and making some tests on your site. Would you mind allowing Support Access so we can have a closer look at this?

    To enable support access you can follow this guide here:
    http://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Have a nice day. Cheers!
    Rupok

  • Daniel Chen
    • WPMU DEV Initiate

    Hi Rupok,
    Thank you for the reply. Yes, I am certain that it is the Domain Mapping update that has caused the redirect errors for my main page. I know this because I reloaded my site from a backup when it was in working condition and tested which update caused the site to malfunction. It was the Domain Mapping update.

    The error is not gone when Domain mapping is disabled. I have allowed Support Access already, the thing is, I am not able to login to my account while Domain Mapping is updated. In order for me to login to my account again I will need to upload the backup and reset the site back to when it was in working condition again.

    Thanks!

    - Daniel Chen

  • Kasia Swiderska
    • Support nomad

    Hello Daniel,

    Your main site should be https or http? I'm asking because you provided two urls for http://www.taipeifx.com. Please roll down to the previous version of the Domain Mapping - I would like to see if previous version was working fine on your site and then enable support access - I will check your settings and see what could cause this issue (we recently reported bug related to schemas switching in new version, so it might be related).

    kind regards,
    Kasia

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.