[Domain Mapping] domain map latest update broke all mapping

The latest update of domain mapping broke my full mapped URLs. Didn't fix the existing issues with the multisite mapping. But now my live domains are broken. Hope to get it fixed asap.
Support access is open.
The mapping is not working anymore for my website. https://www.screencast.com/t/Zex6dXVlhhp
Domain mapping Version 4.4.3
WordPress Version 4.9.5
Previous issues reported https://premium.wpmudev.org/forums/topic/domain-mapping-network-links-and-domain-mapping-not-working-on-all-sites/

  • Adam Czajczyk

    Hello Avatar

    I hope you're well today and thank you for the post.

    I have checked your site and checked that on my end. There seems to be an "additional" glitch so I have reported it to the developers so they could address it asap.

    However, there's also a simple workaround that - additionally - seems to be solving the other issue (from your other thread that you linked to):

    - access the dashboard of a sub-site with mapped domain
    - go to "Tools -> Domain Mapping"
    - in mapping settings change the "Front end redirect should be:" option to "Disabled and entered domain should be used", let it save and then change it back to "Directed to mapped (primary) domain".

    This solves the issue with mapping (redirecting to original subdomain instead of mapped domain) and also it sets proper URL in "My Sites" list in back-end. I have done it on your setup for "Belgian Filipino Lovers" site already so you can see there that it's working.

    To fix the other sites you can repeat that procedure. However, I have also reported this to developers so hopefully they should soon release additional fix for that.

    Kind regards,
    Adam

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.