[Domain Mapping] Domain Mapping breaks single sign on

I have a subdomain based multisite set up. Without Domain Mapping activated, I can log into http://www.maindomain.com, and switch to network admin, or any dashboard e.g. site1.maindomain.com and am always logged in.

If I enable Domain Mapping, even without mapping any domains, no matter which settings I choose in Domain Mapping, if I log into http://www.maindomain.com then go to another site's dashboard, I have to log in to every site individually.

If I start at site1.maindomain.com, I can navigate to http://www.maindomain.com and be logged in, but other sites bring up the login screen.

  • Techtomic

    This appears to be another https mixed content error, though I'm running the beta of Domain Mapping which fixed the Forminator admin ajax mixed content error I was experiencing.

    When the login fails I'm seeing the following error message in the browser console:
    wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2F2test.mydomain.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1:1 Mixed Content: The page at 'https://2test.mydomain.com/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2F2test.mydomain.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1' was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://www.mydomain.com/dm-sso-endpoint/123123123/?dm_action=domainmap-check-login-status&domain=2test.mydomain.com'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
    onload @ wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2F2test.mydomain.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1:1

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.