domain mapping error in debug log

These log messages are filling up my debug log. Is there a fix?

[21-Jun-2013 22:44:34 UTC] PHP Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/wordpres/public_html/wp-content/mu-plugins/domain_mapping.php:491) in /home/wordpres/public_html/wp-content/plugins/stop-spammer-registrations-plugin/stop-spammer-registrations.php on line 72
[21-Jun-2013 22:44:34 UTC] PHP Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/wordpres/public_html/wp-content/mu-plugins/domain_mapping.php:491) in /home/wordpres/public_html/wp-content/plugins/stop-spammer-registrations-plugin/stop-spammer-registrations.php on line 72
[

  • PC
    • WPMU DEV Initiate

    Hiya,

    Greetings and thanks for posting on the forums.

    It seems like it might be an issue due to the stop spammer plugin installed on your site.

    Can you please check since when its coming ?

    Also, can you try disabling the Stop spammer plugin and see if the error log stops generating ?

    Please advise.

    Cheers
    PC
    Sales &Support

  • PC
    • WPMU DEV Initiate

    Hiya,

    Greetings and sorry for the delay in response here. My feed just went out of control as I was away for a couple of days to spend time with family.

    I am gonna need to have a look at your site to see what is going on there.

    Can you please send me your login details via our secure contact form

    1: Mark the email to my attention

    Attn: PC

    2: Include a link of this thread in the email

    3: Include FTP and WordPress super admin details.

    4: While filling the form, select "I have a different question" from the list.

    Looking forward for a response on this.

    Cheers
    PC

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.