domain mapping error problem

Hi I had installed the multisite about two weeks ago as well as the domain mapping plugin. Everything was fine I was able to give each site a unique domain name. Today I installed a bunch of plugins at WPMUDEV and then I noticed that all the unique domain were taking me to the main one. So I decided to uninstall multi-domains and reinstall and I’m getting this error when I go to domain mapping in tools

Please edit your /home4/p8k9u3s4/public_html/wp-config.php and move the line define( ‘SUNRISE’, ‘on’ ); above the last require_once() in that file or make sure you updated sunrise.php.

If anyone can help I would greatly appreciate it. Thanks.

  • Kasia Swiderska
    • Support nomad

    Hello Ed,

    Please open wp-config.php file and look for line

    define( 'SUNRISE', 'on' );

    check if its there, check if it is only one and check if it above the line

    /* That's all, stop editing! Happy blogging. */

    If its not there, you have to add it. If its on the end of the file, you need to move it.

    If that line is in right place, make sure that you have in wp-content directory file sunrise.php from Domain Mapping plugin directory (/wp-content/plugins/domain-mapping/).

    Please see more on how to install Domain Mapping on usage page https://premium.wpmudev.org/project/domain-mapping/#product-usage

    kind regards,

    Kasia

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.