Domain Mapping having trouble with varnish caching

Was trying to activate Varnish Caching recently and for some reason I can’t get it to work with Domain Mapping any longer.

Can you please identify some of the new cookies that have been introduced with domain mapping over the last three months?

Also if you have any ideas how I should change the config to accommodate domain mapping please let me know.

Thanks!

  • Vaughan
    • Support/SLS MockingJay

    Hi Ben,

    Hope you’re well?

    Domain mapping doesn’t set any cookies of it’s own, it uses the standard wordpress core login cookies.

    I just ran a search for setcookie in the plugin code and found no occurrences.

    other than ones for wordpress_logged_in and PHPSESSID, i’m not sure.

    Is it the redirect loop you’re getting again, or some different issue?

    Thanks

  • Vaughan
    • Support/SLS MockingJay

    Hi Ben,

    Let me just flag one of the developers for you to see if he can think of any solutions other than disabling varnish.

    Not sure what’s going on there and I don’t have any experience with varnish personally.

    Hopefully the developer should respond shortly.

    Thanks

  • Sam
    • The Incredible Code Injector

    Hi @ben

    Please visit https://premium.wpmudev.org/contact/

    On the contact form, select “I have a different question”, this ensures it comes through and gets assigned to me.

    – Mark to my attention – ATTN: Sam Najian

    – Link back to this thread

    – Include admin/network access

    – Include cPanel (I will need to look at the DB so need PHPMyAdmin or similar)

    – Include FTP

    – Include any relevant URLS for your site

    With the above i can take a look and try to help

    Thanks,

    Sam

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.