Domain Mapping Plugin not showing mapped domains in his list.

Hi Heroes

We have started a new Multiwebsite but the Domain Mapping Plugin does not show the mapped Domains in his list.

Any ideas welcome!

Setting
Site (1) - sub.maindomain.tld
Site (2) - Main.domain - defined in wp-config as site 1 and blog 2
Site (3) - other.domain

Site is using subfolder structure
Domain Mapping Plugin is installed as well as Prosites

Ideas and Solutions welcome - Acces granted

Kind regards
Andi

  • Ash
    • WordPress Hacker

    Hello Andi

    I can see you have added the domain from Network Admin > Sites > Edit site section. But, when you use the domain mapping plugin, you have to add the domain from Subsite Dashboard > Tools > Domain mapping section. And in edit site section, use a subsite name. Please make those changes and let me know if it fixes for you.

    As a side note, I can see SSL certificate error on your site.

    Have a nice day!

    Cheers,
    Ash

  • Andi
    • The Exporter

    Hi Thanks for the tip.

    I had read the WPMUDEV article and followed it but that screenshot which would have been necessary wasn't visible there. Thanks to your paths I found where to enter the stuff. I actually have set up the whole stuff again as it was and is right now for testing anyway.

    IMPORTANT SOLUTION

    you have to add the domain from Subsite Dashboard > Tools > Domain mapping section

    Kind regards
    Andi

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.