Domain mapping plugin wont show on sub-site

I've Installed the domain mapping plugin but it wont show under Tools menu on my sub-sites.

  • Vaughan
    • Support/SLS MockingJay

    Hi Digi,

    Hope you're well?

    I'm not certain on this, but it could be due to your site using an IP address rather than a domain.

    Also could you try deleting the other domain mapping plugin completely, then try copying over the sunrise.php file again from the /plugins/domain-mapping folder to the /wp-content folder. See if that helps?

    Thanks

  • Digi
    • New Recruit

    Hay,
    thanx for the quick replay.
    I've deleted the second plugin completely and now using the sunrise.php by wpmudev.

    Still wont work...
    For now, this installation will remain only with IP address, But the subsites will have unique domains.

    Would it be possible to use the plugin?

  • Vaughan
    • Support/SLS MockingJay

    Hi digi,

    I've just been speaking about this with the developer, we're both unsure on this, but the developer asked if you could provide FTP details so we can take a closer look?

    Can you send your details using the following contact form (select i have a different question from the dropdown.)

    https://premium.wpmudev.org/contact/

    Mark for attn: Vaughan
    Include a ref URL to this thread.

    Please include the following details;
    - Site login details (super-admin if on multisite)
    - FTP login details so I can take a look at the theme/plugin files.

    Thanks

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.