Domain Mapping & SSL

I am attempting to integrate my SSL certicate into my network sites. I have a multi-domain SSL certificate covering my domains and I have it installed correctly.

I am successfully able to access a static php file via https with the mapped domain name, so I know the certificate is installed correctly.

I have mapped the domain name to one of the sites in my network, and the mapping seems to work correctly, however I cannot seem to get SSL to work. Regardless of how many times I update the "Toggle Forced Schema" key I cannot get the site to use SSL.

Furthermore, if I select to force SSL on an individual page, I get a "The page isn't redirecting properly" error when visiting that url.

Interestingly, when I view the Mapped Domains tab on the network admin settings page, it shows the mapped domain as https://www.domain.com, while on the settings page for that site it shows http://www.domain.com as the mapped domain.

  • Sajid

    Hi diguno,
    Hope you are doing good today :slight_smile:

    You are getting this issue with your WordPress main domain also ?

    Also, in Domain Mapping plugin there is an option to force use of SSL on frontend that you can enable from Network Dashboard -> Settings -> Domain Mapping -> Mapping Options -> Force http/https (Only for original domain)

    The other thing you mentioned with https in mapping and http in settings tab is a glitch in WordPress core that I could replicate on my end too.

    Look forward towards your response :slight_smile:

    Best Regard,
    Sajid

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.