Domain Mapping trying adding a domain and it just refreshes and nothing happen

Hosting : Godaddy

VPS : dedicated Ip address

192.169.216.94 : brings up suitehosting.com

Using Cpanel

whenever i tried adding a domain it just refreshes and nothing happens, Im looking at other threads with the same problem and it looks like i have to give you guys access if so I will get on that as well

  • Aicee Taguilaso
    • WordPress Warrior

    Hi there, Lyle! :slight_smile:

    Welcome to WPMU DEV Community! :slight_smile:

    First, just want to ask if you have installed/setup the Domain Mapping correctly. Have you move the sunrise.php file from /domain-mapping/ folder to /wp-content/ folder?

    The path should be – /wp-content/sunrise.php

    Then, make sure to add this code into your wp-config.php file:

    define( ‘SUNRISE’, ‘on’ );

    That code should be above this following line:

    /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */

    Let us know if you did those steps already.

    Also, I’m getting invalid access token, so can you revoke the support access and grant again?

    Thanks, Lyle! :slight_smile:

    Regards,

    Aicee

  • Lyle
    • Flash Drive

    Yes i have done all those steps my wp-config.php looks like this

    /**
    * For developers: WordPress debugging mode.
    *
    * Change this to true to enable the display of notices during development.
    * It is strongly recommended that plugin and theme developers use WP_DEBUG
    * in their development environments.
    */
    define('WP_DEBUG', false);
    define( 'SUNRISE', 'on' );
    define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true );
    define('DOMAINMAPPING_ALLOWMULTI', true);
    define('MULTISITE', true);
    define('SUBDOMAIN_INSTALL', false);
    define('DOMAIN_CURRENT_SITE', 'suitehosting.com');
    define('PATH_CURRENT_SITE', '/');
    define('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
    define('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);
    /* That's all, stop editing! Happy blogging. */

    I have revoked and regrant you access let me know if you got it here is what its telling me

    Support access is ACTIVE until April 26, 2015 9:47 pm

  • Aicee Taguilaso
    • WordPress Warrior

    Hi Lyle!

    I’m very sorry for the delay here and I missed the support access that you granted. :slight_frown:

    By the way, you may need to update your Domain Mapping plugin as we already have the latest version (Version: 4.4) released. See if it fix the issue you’re having.

    If not, would you mind granting support access again, so I can check this on your site?

    Thanks Lyle! :slight_smile:

    Regards,

    Aicee

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.