Easy Blogging Tooltips Not Configurable

I have installed Easy Blogging and have "show tooltips" enabled, but can't seem to setup any "tooltips" through any options menus?

Please advice me on how to create "Tooltips" when enabled in "Easy Blogging"

Thanks for your time!

  • aecnu

    Greetings karmikovic,

    Gina is spot on with the settings and when I visit a sub site and check the tool tips are there as Gina indicated.

    Therefore I have no idea what the conflict is here because it is as straight forward as it sounds/looks.

    At this point please in an attempt to find out where the conflict is, the best thing is to follow standard troubleshooting protocol by deactivating all plugins except the one we are checking, see if it is then working. If it is, then re-activating the plugins one at a time - testing in between until you find the one causing conflicts.

    Please advise if you find the one causing conflicts or not.

    Cheers, Joe

  • aecnu

    Greetings karmikovic,

    Just checking if this issue was eventually resolved in another thread? Or by yourself separately to us? Or by us over email with you? Or using our live support?

    If so, no need to reply, that's great news.

    If not, or you have any more questions related to this thread, please feel free to post them below including any new symptoms or errors and tick the 'Mark as Not Resolved (re-open)' box below the post area (or else we'll miss it!)

    Otherwise, happy days, glad you got it sorted :slight_smile:

    Thank you for being a WPMU Dev member!

    Cheers, Joe

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.