Editor won't open after adding custom CSS for google maps..

After I added the custom CSS code for the Google Maps it stopped displaying at all and after closing the editor I couldn't get back in anymore.. Please fix this.

I already gave access. Thanks!

  • Nithin
    • Support Wizard

    Hi Paul,

    Hope you are doing good today. :slight_smile:

    I checked your website, and I can confirm this issue. Could you please send us your credentials, so that we could give a closer look.

    You can send credentials by using our secure contact form: http://premium.wpmudev.org/contact/

    Select "I have a different question" for your topic.

    - To Mark to my attention, the subject line should contain only: ATTN: Nithin Ramdas
    -WordPress admin username
    -WordPress admin password
    -login url
    -FTP credentials (host/username/password)
    -Cpanel credentials (host/username/password)
    -link back to this thread for reference
    -any other relevant urls

    Have a nice day. :slight_smile:

    Kind Regards,
    Nithin

  • Nithin
    • Support Wizard

    Hi Paul,

    Hope you are doing good today. :slight_smile:

    I checked in our system, and I'm afraid I don't have any email related to this thread. Please do note to include the Cpanel access, as mentioned above. I'll need to access your database inorder to make the Upfront editor load smoothly. Could you please send us your credentials directly to our email, so that the email doesn't get lost:

    Email ID: contact@wpmudev.org

    Kind Regards,
    Nithin

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.