Embedding support videos

Trying to embed support videos via iframe on a Zendesk support forum.

When trying to add the domain it says another user has already added this. Since it says that sub domains will work with this I though it would work fine.

My zendesk is at https://therestaurant.zendesk.com

  • PC
    • WPMU DEV Initiate

    Hello @hiddendepth

    Greetings and thanks for posting on the forums.

    It can work with subdomains but you will need to register the main domain in your account.

    In this case you Zendesk link is https://therestaurant.zendesk.com so the main domain is zendesk.com and not your domain. That is the reason you are getting that error.

    The best way to do it is, embed the videos on your website, and link to them from your Zendesk account. That way you will be able to keep most of the traffic on your website instead of your Zendesk account.

    I hope that helps. Please feel free to ask if you have more questions on the same.

    Cheers
    PC

  • aristath
    • Recruit

    Hiya, just going through some of the older threads here.

    As it's been a little while since we last heard from you I thought I'd check in to see how you're going?

    If you're still looking for some further assistance with this thread then please feel free to reopen the thread or of course for any new and related issues you are most welcome to open a new thread.

    Thanks.
    Ari.

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.