Error on the completion page when sign up a new site with Pro Sites

When signing up for a site on my network I get a warning that seems to be related to premium plugin manager. The site is created correctly and everything seems to work, it is just this warning text that comes up on completion of sign up.
The payment gateway is still in test mode with stripe but I am going to have to make it live today or tomorrow.
Please see image:
http://take.ms/AkqJk

  • Predrag Dubajic

    Hey Michael,

    Hope you're doing well today :slight_smile:

    I was doing some tests n my installation and I was able to replicate this issue on my end and it's indeed related to Premium plugins manager add-on.

    I have created bug report for our developers so they can check it out and see what's going on there.

    In the meantime, since this is going to be a live site I suggest that you use debug log for errors instead of displaying them on front end of your site.
    You can do that by replacing define('WP_DEBUG', false); in wp-config.php with this:

    // Enable WP_DEBUG mode
    define('WP_DEBUG', true);
    
    // Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
    
    // Disable display of errors and warnings
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
    @ini_set( 'display_errors', 0 );

    With that, your errors will be saved inside wp-content/debug.log file instead of showing on frontend.

    Best regards,
    Predrag

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.