Error Updating Upfront

I've been getting the following error before and after updating my Upfront themes. It shows when you activate the theme and view the site and even in preview mode. Not sure how to fix it. This is the main site of a multi-site, if that matters.

Warning: require_once(servers/class_upfront_ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/[username]/[sitename]/wp-content/themes/upfront/library/class_upfront_server.php on line 98

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'servers/class_upfront_ajax.php' (include_path='.:disappointed:usr/local/lib/php:disappointed:usr/local/php5/lib/pear') in /home/[username]/[sitename]/wp-content/themes/upfront/library/class_upfront_server.php on line 98

  • Bojan Radonic
    • Head of Support

    Hey there jasonb1,

    How are you doing today?

    The error indicates that there is a missing file in your parent theme (Upfront) so there's a good chance something went wrong during the upload when you tried to update it.

    Can you please try downloading parent theme, you can do that on any child theme project pages ie here: https://premium.wpmudev.org/project/spirit/

    Once you have it upload it to /wp-content/themes/ and replace the existing Upfront folder (you can simply delete Upfront folder there, unzip the file you've uploaded and that should be it.)

    Hope this helps :slight_smile:

    Cheers,
    Bojan

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.