Failure when adding new post or pages

I recently had to back up and restore my multistage. When i restore my site everything works fine however i cannot add new post or pages.

the message I’m receiving is “Are you sure you want to do this? Try again.”

I have done the following to fix:

1. Deactivate all plugin

2. Change themes

3. followed the instruction here from wp.org

-http://wordpress.org/support/topic/cant-add-posts-or-pages-1

4. and i have attempted the restore in many ways.

I believe it has something to do with my tables but I’m not entirely sure.

I really need help on this one.

  • mkim2203
    • Design Lord, Child of Thor

    ok i spoke too soon.

    I ended up using the instructions in the link that I posted. I did use a plugin to do the restore. it created two sets up tables. one with the new prefix assigned and one with the old prefix. I deleted one set.

    then i had to change all the site tables for to AUTO_INCREMENT. I dont know why i had to do this or how it got switched. the reason i thought i wasnt working is because i only changed my main site tables and not my subdomains. I had to change them all.

    maybe this will help someone in the future.

    thanks for the quick response.

  • mkim2203
    • Design Lord, Child of Thor

    my success was short lived. while i was able to create the post, i was not able to view the page.

    i tried to use your live support but since i used a 3rd party plugin to perform the back up, your staff members have refused to help in any way.

    thank you for your quick response.

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.