Floating Social clashes with my Advanced Search Code

I have TWO issues happening with Floating Social, the first I'm adding to the thread here: https://premium.wpmudev.org/forums/topic/floating-social-not-showing-on-particular-custom-post-page as the social bar doesn't show up with regularity on every custom post type.

I have a 2nd issue as well that when I try to run an advanced search on my site from a custom form, the resulting search page either:

With search term & custom taxonomy categories selected - shows up
With no search term & custom taxonomy categories selected - social bar disappears with no html output

Here's the search form:
http://clientsof.cathiegraphy.com/HuntersRecruitment/im-looking-for-work/

Here's the error page I get I get if I don't have any keywords typed in and a few custom taxonomy categories selected http://clientsof.cathiegraphy.com/HuntersRecruitment/index.php?s=&banking=banking&JobType=all&SalaryPerHour=all&SalaryPerYear=all

If I deactivate floating social plugin then my search code works perfectly in every way, if the floating social plugin is active, it screws up the loading of the page with this error.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/30/6430630/html/CG.ClientsOf/HuntersRecruitment/wp-content/plugins/sharebox/lib/forms/box_template.php:10) in /home/content/30/6430630/html/CG.ClientsOf/HuntersRecruitment/wp-includes/pluggable.php on line 866

I'd appreciate your help in getting this resolved or at least an understanding of why this happens.
Thanks
Cathie