Forum layout problem

Hi
I have installed a plugin which allows me to show read/unread icons on the bbpress forum. All looks good accept on one page which it has messed up. Can you help, I do not want to disable the plugin just because of that one page. The plugin is bbPress Unread Posts v2 and the page affected is the index page here http://forumite.co.uk/forumite-forum-index/
Thanks
Also I have granted you access.

  • Rupok

    Hi Lee,

    So sorry to hear the inconvenience you are having. I installed both bbPress and bbPress Unread Posts v2 plugins in my test site. And forum index is showing icons without any issue in my test site. Please check the attached screenshot for reference.

    So I think, this is your site specific issue.

    Just to make sure no other plugin is causing this, can you please do a plugin conflict test? To know more about plugin conflict test, you can check this guide: http://premium.wpmudev.org/manuals/using-wpmu-dev/getting-support/

    From your link, I can see that you are using a custom forum root slug. Can you please try changing that to default and see what happens?

    I could tell you better about the issue if I could see it live, check your current configuration and make some tests on your site. Would you mind allowing Support Access so we can have a closer look at this?

    To enable support access you can follow this guide here:
    http://premium.wpmudev.org/manuals/wpmu-dev-dashboard-enabling-staff-login/

    Please let us know the result of your plugin conflict test, the result of changing forum root slug to default and if nothing solves your issue, then confirm here when you are done granting Support Access. I'm looking forward to hearing from you and resolving this issue as soon as possible.

    Have a nice day. Cheers!
    Rupok

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.