[Hummingbird] Hummingbird Pro broke my website

hello,

I have an urgent problem. My website is crash..I don t know exaclly what I activate in Hummingbird Pro but now my theme is not working :slight_frown:

  • Adam Czajczyk
    • Support Gorilla

    Hello seoclub

    I hope you're well today and thank you for your question!

    I don't know your site as much as you do so I'm not exactly sure "how much" it broke only by looking at it, but I can see some "mixed content" issues in the browser console. Those are not directly related to Hummingbird but should be fixed.

    They are related to Google Fonts assets that are being loaded over "http" connection while the site is set to use "https" (SSL protected). Such assets are blocked by browser so this is causing "mixed content" error and might result in some fonts not being used on site.

    It seems that the site itself is properly configured to use SSL so that means that there are some "hard coded" calls to Google Fonts resources either in theme files or in some plugin. Are you using some custom theme?

    Also, could you describe a bit more which exactly areas of the site broke and in what way, please? Knowing that would help me find out what caused that.

    Let me know, please, and I'll assist you further.

    Best regards,
    Adam

  • seoclub
    • WPMU DEV Initiate

    hello,

    all the website is broken.. Non of the images are working ..my design is broken..https://web.archive.org/web/20180414054857/http://www.seoclub.ro:80/. this should site to look..but after I set up the plugin...and increase the page load ..and cdc...look like now..so..I don't know that to do..I attached now a picture how is look now

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.