Hummingbird - performance test didn't return any results.

The performance test didn't return any results. This probably means you're on a local website (which we can't scan) or something went wrong trying to access WPMU DEV. Try again and if this error continues to appear please open a ticket with our support heroes

This message appears on my Hummingbird -> Performance Test TAB.

During the chat, Performance starts to work when I made a plugin conflict test and disabled Gmail SMPT.

After that I decide to delete all other plugins. Now on my site I got only:
WPMU DEV Dashboard
Hummingbird
and still performance does not work.

PageSpeed Insights says:
Deciding the main resource failed. Please ensure that the page loads properly in a browser`
But another page speed sites works fine.

The cache is disabled on Hummingbird.
PHP version: 5.6.30
max_execution_time 300

In ticket data you will find a link to debug.log
I created also staging site. Please check data from ticket.
Thank you

  • Predrag Dubajic

    Hi Kristian,

    Hope you're doing well.

    I tried checking this on your staging site but I couldn't login as I can't access login page, I tried with wp-admin and wp-login.php but both are showing me "Not Acceptable" error.

    I did check your hhrcpa site as the access was granted there and the performance scan finished without any issues each time I tried, I did it 3 or 4 times.

    Can you tell me if you're still having this issue and if you are can you tell me how can I access admin area of your staging site to further investigate this?

    Best regards,
    Predrag

Thank NAME, for their help.

Let NAME know exactly why they deserved these points.

Gift a custom amount of points.